Evenementenbeveiliging

Veiligheid &
Crowd management

Onze dienstverlening is gericht op beperking van de veiligheidsrisico's van uw evenement én het leveren van een effectieve bijdrage aan de bezoekersbeleving. Op basis van uw locatie, bezoekersprofiel én de omvang van het evenement stellen wij een gedegen beveiligingsplan samen. In dit beveiligingsplan staat gedetailleerd beschreven op welke wijze de veiligheid wordt gewaarborgd én de wijze waarop onze organisatie anticipeert op scenario's.

Uiteraard worden alle diensten geleverd conform de specifieke wensen en verlangens van de opdrachtgever. Geen opdracht is gelijk, daardoor bent u als opdrachtgever steeds verzekerd van een dienstverlening op maat.Hetgeen dat Westland-security zo succesvol maakt is de ervaring in het vak. Westland Security gelooft dat goede beveiliging maatwerk vereist en daarom staan zij elke dag 24 uur voor hun klanten klaar om hen de beste service te kunnen bieden. Elk project wordt van succes verzekerd op het gebied van veiligheid door een serieuze aanpak met een tijdige en grondige voorbereiding.

Westland Security heeft veel ervaring met grootschalige evenementen. Bezoekershoeveelheden tot 30.000 mensen vormen voor onze organisatie geen uitdaging.

wij bieden hoge kwaliteit

Dienstverlening

Beveiligingspersoneel

Gastvriendelijk, assertief en vakbekwaam beveiligingspersoneel dat een verlengstuk vormen van uw organisatie.

Beveiligingsplan

Een gedetailleerd plan waarin staat beschreven op welke wijze de veiligheid op uw evenement wordt gewaarborgd.

Cameratechniek

Strategisch gepositioneerde camera's die in één oogopslag een actuele weergave geeft van uw evenement & bezoekersstromingen.

Zet de volgende stap

Benieuwd wat Westland Security kan betekenen
voor uw organisatie?

Neem contact op

Opdrachtgevers Over Ons

Bas van der Klink
Wij zijn erg tevreden over de gastheren van Westland Security. Ruim 7 jaar waarborgen ze de veiligheid van onze evenementen.
Peter van Roon
Westland Security is een integer en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid!

@WestlandSecurity