Objectbeveliging

Veiligheid &
Gastheerschap

Door middel van gastvriendelijk beveiligingspersoneel zorgen wij voor effectieve objectbeveiliging. Onze beveiligingsmedewerkers zijn binnen uw locatie vaak de eerste indruk. Het eerste aanspreekpunt waar een bezoeker of medewerker mee converseert. Een representatief voorkomen, pro-actieve houding en een behulpzaam karakter zijn dan meer dan wenselijk in de rol van een objectbeveiliger. Westland Security begrijpt dit. Onze medewerkers vormen dan ook een verlengstuk van uw organisatie. Zo worden er enkel gediplomeerde beveiligers ingezet die streng zijn geselecteerd op motivatie, uitstraling, fysieke en mentale gesteldheid en een representatief voorkomen en het beste binnen uw locatie/object passen. Niks wordt aan het toeval overgelaten. Zo wordt Westland Security door middel van leiderschap in soepele banen geleid waardoor een hecht team van werknemers de klanten van Westland Security garanderen van een prettige samenwerking.

De werkwijze van Westland-security kenmerkt zich door maatwerk. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kijkt Westland-security specifiek naar uw beveiligingssituatie en wordt uw concrete behoefte zo nauwkeurig mogelijk geïnventariseerd. Op basis daarvan brengt Westland Security binnen korte tijd een plan van aanpak inclusief offerte aan u uit. Met daarin o.a. een eenduidige omschrijving van de beveiligingsopdracht, alsmede een nauwkeurige uren-indicatie. Na acceptatie wordt de opdracht eerst zeer gedegen voorbereid en daarna uitgevoerd. Of het nu gaat om de veiligheid van mensen, de beveiliging van gebouwen, goederen of processen: elke situatie vraagt om een eigen aanpak. Als het om beveiligen en veiligheid gaat, is Westland-security van alle markten thuis.

wij bieden hoge kwaliteit

Dienstverlening

Beveiligingspersoneel

Gastvriendelijk, assertief en vakbekwaam beveiligingspersoneel dat een verlengstuk vormen van uw organisatie.

Receptiediensten

Verwelkomend en dienstbare professionals die contact met uw klanten, gasten én medewerkers op plezante wijze onderhouden.

Veiligheidsplannen

Het optimaliseren van de veiligheid binnen uw locatie op strategisch plan.

Zet de volgende stap

Benieuwd wat Westland Security kan betekenen
voor uw organisatie?

Neem contact op

Opdrachtgevers Over Ons

Bas van der Klink
Wij zijn erg tevreden over de gastheren van Westland Security. Ruim 7 jaar waarborgen ze de veiligheid van onze evenementen.
Peter van Roon
Westland Security is een integer en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid!

@WestlandSecurity