Westland Security breidt samenwerking met gemeente uit

Veiligheid is een basisbehoefte. Als het op een plaats niet langer veilig is, is het belangrijk dat men een uitwijkmogelijkheid heeft. Een plek waar iemand niet hoeft te vrezen voor haar leven. Dit geldt ook voor vluchtelingen uit het oorlogsgebied van Oekraïne. Daarom heeft de gemeente Arnhem besloten om een ruimte ter beschikking te stellen aan de vluchtelingen om deze zodanig te voorzien van een onderkomen, eten en drinken.

Mensen die vanuit een oorlogsgebied vluchten naar een ander land zijn mogelijk getraumatiseerd door deze gebeurtenissen. Het is dan ook meer dan begrijpelijk als er sprake is van bepaalde emoties en spanningen onder de personen die worden opgevangen. Daarom is het belangrijk dat een beveiligingsorganisatie hier de mensen niet alleen vriendelijk kan opvangen, maar tevens een oogje in het zijl kan houden als men emoties, frustraties of gevoelings via een aggressieve of onvoorspelbare manier tot uiting brengen. Dit is waar Westland Security ondersteunt.

Westland Security biedt de gemeente Arnhem voor een langere periode beveiligingsdiensten. Deze diensten zijn gericht op het waarborgen van veiligheid en het reguleren van de sfeer binnen de locatie.

@WestlandSecurity