Over ons

onze visie

Hospitality
& Veiligheid

Binnen de beveiligingsbranche richt Westland Security zich op uiteenlopende bedrijfsactiviteiten met een uitgebreid dienstenpakket. In de loop van haar bestaan heeft onze organisatie zich gespecialiseerd op vrijwel alle terreinen van beveiliging.

Neem contact op
A

Onze dienstverlening is gericht op beperking van de risico’s die de bedrijfsvoering bij ondernemingen, organisaties en instellingen kunnen verstoren. Uiteraard worden alle diensten geleverd conform de specifieke wensen en verlangens van de opdrachtgever. Geen opdracht is gelijk, daardoor bent u als opdrachtgever steeds verzekerd van een dienstverlening op maat.Hetgeen dat Westland-security zo succesvol maakt is de ervaring in het vak. Westland Security gelooft dat goede beveiliging maatwerk vereist en daarom staan zij elke dag 24 uur voor hun klanten klaar om hen de beste service te kunnen bieden. Elk project wordt van succes verzekerd op het gebied van veiligheid door een serieuze aanpak met een tijdige en grondige voorbereiding.

Een voorbereiding waarbij risico’s in kaart worden gebracht en op basis daarvan een concreet beveiligingsplan wordt uitgewerkt. Er worden enkel gediplomeerde beveiligers ingezet die streng zijn geselecteerd op motivatie, uitstraling, fysieke en mentale gesteldheid en een representatief voorkomen en het beste bij dat project passen. Niks wordt aan het toeval overgelaten. Zo wordt Westland Security door middel van leiderschap in soepele banen geleid waardoor een hecht team van werknemers de klanten van Westland Security garanderen van een prettige samenwerking.

1.000+
PROJECTEN BEVEILIGD
60+
TEVREDEN KLANTEN
7+
JAREN ERVARING
Zet de volgende stap

Benieuwd wat Westland Security kan betekenen
voor uw organisatie?

Neem contact op

@WestlandSecurity