Corona Beveiliging

Een gastvrije handhaving van coronamaatregelenOns representatief en servicegericht beveiligingspersoneel is het eerste contactmoment met uw winkel of locatie. Wij zorgen ervoor dat dit contactmoment uitstekend is. Niet enkel staan wij uw gasten vriendelijk te woord over de geldende toegangsvoorwaarden, maar kunnen tevens de-escalerend optreden in geval van discussies of andere calamiteiten. Alles om ervoor te zorgen dat ook binnen nieuwe wettelijke kaders er sprake kan blijven van een positieve bezoekersbeleving van uw klanten en gasten.

Een representatief voorkomen, pro-actieve houding en een behulpzaam karakter maakt het personeel van Westland Security onderscheidend. Onze organisatie staat voor kwaliteit en zet zodanig enkel  gediplomeerde beveiligers in die streng zijn geselecteerd op motivatie, uitstraling, fysieke en mentale gesteldheid. Niks wordt aan het toeval overgelaten. Zo wordt Westland Security door middel van leiderschap in soepele banen geleid waardoor een hecht team van werknemers de klanten van Westland Security garanderen van een prettige samenwerking.

wij bieden hoge kwaliteit

Dienstverlening

Toegangscontrole

Ons gastvrij beveiligingspersoneel voert een effectieve toegangscontrole uit tot uw locatie of winkel.

Mondkapjesplicht

Op basis van uw behoefte dragen wij zorg dat een ieder die uw locatie betreed voorzien is van een mondmasker.

1,5 Meter waarborging

Wij waarborgen een veilige afstand tussen uw klanten en of bezoekers van uw locatie.

Zet de volgende stap

Benieuwd wat Westland Security kan betekenen
voor uw organisatie?

Neem contact op

Opdrachtgevers Over Ons

Bas van der Klink
Wij zijn erg tevreden over de gastheren van Westland Security. Ruim 7 jaar waarborgen ze de veiligheid van onze evenementen.
Peter van Roon
Westland Security is een integer en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid!

@WestlandSecurity