Praktijkstage

Praktijkgerichte
Stageperiode

Westland Security staat voor gastheerschap, kwaliteit en veiligheid. De werknemers van de organisatie worden dan ook zorgvuldig geselecteerd op representativiteit, uitstraling, communicatieve vaardigheden en de-escalerend vermogen. Een strenge selectieprocedure is belangrijk omdat wij enkel medewerkers bij ons aansluiten die de zelfde normen en waarden op het gebied van veiligheid en gastheerschap hebben als Westland Security.

Onze medewerkers zijn het visitekaartje van onze organisatie en hét aanspreekpunt van de gasten van onze opdrachtgever. Wij helpen medewerkers hun potentie benutten door middel van periodieke scholing en trainingen. Wij helpen daarnaast  studenten hun potentie te benutten. Dit doen wij door het aanbieden van stageperioden. De studenten worden voorzien van persoonlijke begeleiding. Een gefaseerd plan waarin het ontwikkelen van beveiligingsvaardigheden en een professionele werkhouding voorop staat. Een kijkje in de keuken van de beveiligingspraktijk. Een periode die door studenten als uiterst leerzaam en prettig worden ervaren. Het is dan ook niet voor niets dat Westland Security de grootste opleider is van beveiligingspersoneel in Gelderland!

Vraag stageperiode aan

Opdrachtgevers Over Ons

Bas van der Klink
Wij zijn erg tevreden over de gastheren van Westland Security. Ruim 7 jaar waarborgen ze de veiligheid van onze evenementen.
Peter van Roon
Westland Security is een integer en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid!

@WestlandSecurity